2010. október 7., csütörtök

Csak semmi extra

Ilyen nap is kell mikor, semmi különleges nem készül a konyhában, és még is finom a vacsora.
Krumplifőzelék sült virslivel és még „csinálsz hozzá olyan piros zsírt amiben pirított hagyma van, mert az anyukám úgy szokta”
Nem is gondoltam, hogy ekkora örömet szerezhet egy kis krumplifőzelék, pedig igen. Nem számoltam hány tányérral fogyott fejenként, de annyi biztos, hogy nem maradt senki repeta nélkül.
A krumplifőzelékbe a végén szoktam keverni egy kevés tejfölt és a főzővízbe egy kis majoránnát teszek.
A virsli helyett, lehet más is feltét, ez attól függ mennyi időnk van, illetve, hogy az éhes család mennyi ideig bír várni a vacsorára.
Ne feledkezzetek, meg a jól, bevált hagyományos ételekről, nem kell mindig a sikkes újdonság.
A főzelék egyébként is hungarikum, szóval érték, még ha nem is mindig a legegészségesebb ételek.



Más. Olvastátok már a Kifőztük 8. számát!? Nekem tetszett, van benne egy-két követni való példa. És van olyan is ami egészen beindította a fantáziámat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése