Elkészítés:
Szedjük össze az összes húslevesből megmard zöldséget öntsük fel egy kevés levessel, turmixoljuk le, hígítsuk megfelelőre, majd melegítsük meg. Betétnek, sok minden használhatunk pl.: pirított kenyérkockát, sajtropogóst. Nekem most sikerült a piacon nagyon zsenge zöldborsót vennem, így egyszerűen csak ebből szórtam bele pár marékkal. Ha nagyon kevés az idő, akkor egyszerűen csak reszeljünk rá sajtot.
Van aki nem szereti, de én bizony keverek bele egy kevés tejszínt, ettől lágy lesz és krémesebb. Amellett, hogy gyors, könnyű és egészséges a megmaradt zöldség félét sem kell kidobnunk, így aztán jólesően nyugtázhatjuk, hogy ma is rendkívül gazdaságosan vezettük a konyhát.
Még egy apró trükk, a turmixolás előtt, bele keverhetünk a kedvenc fűszerünkből is, így a végeredmény lehet, olaszos, indiai, mexikói vagy éppen amihez kedvünk van.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése